Menu

De goeroe van superfoods

De sleutel tot detoxen is dat je het dagelijks doet en dat je consequent bent. Superfoodguru.shop gaat over het beste in jezelf naar boven halen, want superfoods zijn voedings-dichte voedingsmiddelen met een hoge concentratie vitaminen, mineralen, antioxidanten, en andere heilzame voedingsstoffen. Ze staan erom bekend ontstekingen in het lichaam te verminderen en hoge gehaltes mineralen en voedingsstoffen te bevatten die je kunnen helpen langer te leven. Op deze manier hebben we meer controle over onze gezondheid. Denk hier dus over na, want het is een van de beste manieren om alle gezondheidsvoordelen te krijgen. In de Superfoodguru winkel vind je biologische koudgeperste sappen geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van gezonde voeding en creativiteit. Hun koudgeperste sappen zijn gemaakt van unieke combinaties van groenten, vruchten en verse kruiden die niet alleen verleidelijk maar ook hartig zijn. 

Kies voor koudgeperste sappen

Sap detox is een soort detox dieet waarbij alleen vruchten- en groentesappen worden geconsumeerd. Hoewel het niet de meest duurzame manier is om meer groenten en fruit binnen te krijgen, zijn er toch enkele gezondheidsvoordelen die je kunt behalen. Een van deze voordelen is een betere bloedsomloop en een stralende huid. Twee of drie keer per dag koudgeperst sap drinken en vasthouden aan rauwe en biologische groenten en fruit zijn een van de meest effectieve manieren om te ontgiften. Koudgeperste sappen zijn zowat de enige keus als het erom gaat een grote hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze methode laat ook meer zuurstof in het product toe, wat tot een betere voedingskwaliteit en smaak leidt. Koudgeperste sapcentrifuges sappen extraheren zonder dat er hitte op je fruit en groente wordt toegepast. Het koudpers proces helpt ook veel krachtige antioxidanten te behouden die vaak vernietigd worden door de verhitting van oliën die bij de meeste andere methoden nodig is. 

Voordelen van ontgiften

Waarom ontgiften? De lever is verantwoordelijk voor het afbreken van gifstoffen en het omzetten ervan in afvalstoffen die dan door het lichaam worden uitgescheiden. Als je veel bewerkte voedingsmiddelen en dranken eet moet de lever harder werken om die gifstoffen te verwerken. Het is een teken dat je spijsverteringsstelsel wel wat extra steun kan gebruiken bij het goed afbreken van voedsel als je merkt dat je na de maaltijd meer trek hebt in zoetigheid of vet voedsel. Reinigen helpt je beter te voelen, want het verwijdert overtollig vet uit je cellen en spoelt alle gifstoffen uit je lichaam. Daarnaast verhoogt het je energieniveau en verbetert het je stemming.