Menu

Dit moet je weten over een traangoot behandeling

Wie kijkt naar populaire behandelingen, zal zien dat de traangoot behandeling er daar één van is. Dat is te danken aan het feit dat juist deze behandeling ook heel veel resultaat biedt. Zo kan deze helpen om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Het is vaak wel zo dat goed duidelijk moet zijn wat deze behandeling nu precies wel en niet doet. Aan de hand daarvan wordt het veel gemakkelijker om te bepalen of het nu een goed idee is om deze te ondergaan of niet.

Wanneer kiezen voor de traangoot behandeling?

Wanneer je voortdurend last hebt van wallen of donkere kringen, ook wanneer je niet moe bent, dan ziet dit er natuurlijk niet goed uit. De reden voor dit verschijnsel is dat de huid zijn volume verliest. Dit kan een gevolg zijn van ouder worden. Al kan het ook door bijvoorbeeld stress, slechte nachtrust, gebruik van alcohol of nicotine en een heleboel andere oorzaken komen. Het kan dan fijn zijn om hier iets aan te doen. Wallen verwijderen op deze manier helpt vooral wanneer de oorzaken de bouw van het gezicht, de tint van de huid of erfelijke aanleg zijn.

De aanpak van het probleem

De traangoot behandeling is een manier om het volume te vergroten. Dit wordt gedaan door de traangoot met een filler op te vullen. Dit wordt gedaan met lichaamseigen stoffen. Daardoor ziet het er ook heel natuurlijk uit. Door dit op precies de juiste plek aan te brengen, zie je er direct weer goed uit. Het is belangrijk om lange tijd van een goed resultaat te kunnen genieten. Dit is immers de reden waarom je ervoor koos. Het moet niet te dik worden. Ook wil je geen blauwe gloed zien. De juiste aanpak telt dus zeker mee.

Andere wetenswaardigheden

Het is goed om ook nog enkele andere dingen over de traangoot behandeling te weten. Zo is het belangrijk dat plaatsing en dosering precies kloppen. Wie met een specialist werkt, kan dit in 20 tot 30 minuten laten verzorgen. Het is belangrijk om te weten dat je bijna niets voelt van de behandeling. De naalden zijn heel dun en er bovendien de mogelijkheid om het gebied rond de ogen te verdoven. Zo is het vrij gemakkelijk om de behandeling te ondergaan. Het fijne is ook dat je direct resultaat ziet. Dit houdt dan vervolgens van 9 tot 18 maanden aan.