Menu

Hoe kun je goedkoop kleding kopen?

Nieuwe kleren shoppen is een van de leukste dingen die er is. Maar als snel geef je teveel geld uit. Als je budget niet zo groot is, kun je manieren zoeken om goedkoper kleren te koop. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Hieronder vind je de beste tips om goedkoop de leukste kleren te scoren. 

Tweedehands kleding

Tweedehands kleding heeft onterecht vaak een slechte naam. We associëren het met muffe winkeltjes met rekken vol afgedragen kleding. Tegenwoordig vind je veel online marktplaatsen voor tweedehands kleding. Doordat de kleding die op deze marktplaatsen wordt verkocht aan eisen moet voldoen kun je voor weinig geld vaak de leukste dingen scoren. Sommige kleding is nog helemaal nieuw en nooit gedragen. Ook merkkleding kun je tegen een veel betere prijs bemachtigen via dit soort marktplaatsen. Een goed idee dus om eens te checken als je goedkope kleding zoekt. 

Black Friday en Cyber Monday

Een keer per jaar in het weekend na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving is het Black Friday. Tijdens deze dag scoor je de goedkoopste Black Friday kleding. Je kunt dan vaak genieten van hoge kortingen, vaak wel tot 70%. Vaak wordt Black Friday nog verlengd met het weekend en de maandag daarop, ook wel Cyber Monday genoemd. Ook dan kun je hoge kortingen scoren op kleding. 

Ruim je klerenkast op

Ruim ook je eigen klerenkast een op zoek items die je kunt verkopen. Vaak heb je items die je een paar keer aan hebt gehad, maar die niet lekker zaten of waar je je door een andere reden niet comfortabel in voelde. Al snel belanden zulke kledingstukken ergens in de kast en vergeet je ze. Door er iemand anders blij mee te maken kun je zelf ook nog aardig wat verdienen, wat je weer kunt besteden aan nieuwe kleding.