Menu

Je haar danst

Ken jij de reclame nog van vroeger waarin iemand haar haren zo goed verzorgde dat ze het compliment kreeg ‘Je haar danst!’? Natuurlijk wordt het in reclames altijd mooier voorgesteld dan dat de werkelijkheid vaak is. Voordat zo’n reclame wordt gefilmd zit de dame uit de commercial uren in de make up en de haarverzorging. Geen haartje staat de verkeerde kant op en met de juiste belichting wordt ervoor gezorgd dat het haar er daadwerkelijk prachtig en levendig uit ziet. Toch is de boodschap van de reclame gebaseerd op waarheid. Zorg goed voor je haar en het helpt je om er dagelijks stralend uit te zien.

Haar met een stralende kleur

Veel vrouwen, maar ook steeds meer mannen, kiezen ervoor om hun haar regelmatig te voorzien van een mooie en stralende kleur. Dit kan bij de kapper, maar het kan ook eenvoudig thuis met bijvoorbeeld loreal haarverf. Binnen een uur ziet jouw haar er weer fris en gezond uit. De verf zorgt namelijk voor een frisse kleur en verbergt alle haren die eigenlijk al grijs aan het worden zijn. Je blijft er hierdoor dan ook altijd jong uit zien, wat voor veel mensen de reden is om voor haarverf te kiezen. Nog een voordeel van het verven van je haar, is dat je eenvoudig van haarkleur kunt wisselen. Zo kun je in de winter kiezen voor een warme en donkere kleur, terwijl je in de zomer geniet van glanzend lichtblond haar. Ook ideaal als je van geverfd haar wilt overgaan naar natuurlijk grijs: je kunt eenvoudig elke paar weken een lichtere kleur kiezen totdat je uiteindelijk bij je natuurlijke haarkleur uitkomt.

Ook geverfd haar heeft passende verzorging nodig

De eerste dagen nadat je je haar gekleurd hebt voelt alles heerlijk zacht en fris aan. Om de kleur mooi te houden voor langere tijd is het wel belangrijk dat je ook kiest voor de juiste verzorging. Ieder merk heeft zijn producten hierbij zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Heb je gekozen voor de haarverf van loreal, zorg dan dat je ook kiest voor loreal shampoo. Omdat de producten van hetzelfde merk zijn, weet je zeker dat ze elkaar versterken en zorgen voor de beste kwaliteit en het mooiste haar. Bovendien heeft geverfd haar altijd speciale shampoo nodig die ervoor zorgt dat jouw haar niet uitdroogt of een doffe kleur krijgt. Met de juiste verzorging zullen mensen het ook tegen jou gaan zeggen: je haar danst!