Menu

Praten met een online psycholoog

In de tijd van tegenwoordig ervaren mensen steeds meer druk op allerlei vlakken. Op werkvlak wordt er alsmaar meer en meer van hen verwacht op kortere tijd en sociale media legt heel veel druk op ons om het perfecte leventje te leiden zoals iedereen dat blijkbaar doet. Maar niets is minder waar, want steeds meer mensen leiden helemaal niet dat perfecte leventje wat ze op sociale media maar al te graag laten blijken. Professionele problemen, gezondheidsproblemen of een relatie die niet meer zo goed loopt, we gaan er natuurlijk ook niet mee te koop lopen. Maar af en toe is het nodig om even te ventileren, dit kan je doen door te praten met een online psycholoog. Anoniem, flexibel en volledig te vertrouwen! 

Flexibele afspraak met een online psycholoog 

Het kan wat gek klinken, maar meer en meer mensen lopen niet met hun problemen te koop. Daarom vinden ze het ook niet zo fijn om face to face met een psycholoog te gaan praten. Of ze vinden er simpelweg de tijd niet voor om er naartoe te gaan, waardoor ze met hun problemen blijven rondlopen. Vanaf nu is dat dus verleden tijd. Want bij een online psycholoog hoef je niet de stap te zetten om face to face met iemand te gaan praten. Je kan lekker anoniem van achter het scherm met een professional praten, zonder dat hij of zij weet wie je bent. Praten met een online psycholoog zorgt er voor dat mensen toch gaan praten over de problemen die ze hebben en dat op het moment wanneer zij willen en er tijd voor kunnen vrijmaken! 

Hoe werkt een online psycholoog? 

Ondanks het feit dat je niet in real life met deze persoon gaat praten, wil je toch alleen maar je problemen delen en vertellen tegen iemand waarmee je een klik hebt. Ook al is het dan praten online, je wil toch graag een psycholoog waarbij je je ook online op het gemak voelt. De juiste psycholoog voor iemand kiezen doen ze door eerst een kennismakingsgesprek te voeren met die persoon, dit volledig gratis en ook vrijblijvend. Op die manier leren ze jou beter kennen, kunnen ze de klachten die je hebt beter inschatten en kan je eventueel zelf verwachtingen en voorkeuren aangeven. Wanneer dat gesprek achter de rug is, kan de aanmeldcoördinator jou aan een psycholoog verwijzen. 

Therapie voor verschillende problematieken 

Of het nu slecht gaat in je relatie, te kampen krijgt met een burn-out of een depressie, voor allerlei problematieken kan je gaan praten met een online psycholoog. Elke therapeut heeft ervaring en kennis in zijn eigen vakgebied. 12 psychologen die door en door weten waar ze mee bezig zijn en hun cliënten weer positief in het leven willen doen staan. Ook voor PTSS therapie en EMDR therapie kan je terecht bij de-online-psycholoog.nl! Droom je bijvoorbeeld al jarenlang om te gaan wonen in het buitenland en is het eindelijk zover? Dan lijkt het leven op wieltjes te lopen, maar in praktijk loopt dit vaak anders dan gedacht. Emigranten kunnen moeite hebben met zich aan te passen in het buitenland en ook dan kan praten met een online psycholoog voor een verademing zorgen!