Menu

Wat is een aura?

Een aura is je energieveld. Het is een gekleurd energieveld die van jou en al je emoties, stemming en gevoelens afkomt. Of je nu blij, verdrietig, boos, verward of opgewonden bent, je lichaam zal een onzichtbare aura vrijgeven die mensen om je heen kunnen voelen. Veel mensen doen dit vaak af als een hoop paranormale onzin. Maar de vibes die mensen uitstralen wanneer ze bepaalde emoties en stemmingen voelen zijn heel echt. Deze stemmingen kunnen het verloop van de interactie in een ruimte sterk veranderen. Door de kunst van aura’s te leren, kun je je verder aanpassen aan de stemmingen van mensen om je heen. Je zult dienovereenkomstig kunnen handelen, afhankelijk van de aura’s die andere mensen projecteren. Je zult ook dingen over jezelf kunnen leren, zoals hoe je je emoties onder controle houdt.

In contact komen met je spiritualiteit

Mensen hebben het altijd te druk met het gewone leven hier op aarde. Er zijn veel afleidingen, zoals carrières en materiële zaken. De meeste mensen zouden dingen als spiritualiteit gewoon wegwuiven. Op het eerste gezicht klinkt spiritualiteit gewoon als een hele grote mumbo jumbo. Veel mensen bekijken het ook op die manier, vooral degenen die erg druk zijn. Wat ze zich niet realiseren is dat het in aanraking komen met je spiritualiteit je hele leven kan opknappen. Wanneer je verbinding maakt met je spiritualiteit  gaan je ogen open voor een heel nieuw perspectief. Door deze kennis uit je spiritualiteit te halen, kun je je gedachten en emoties beheersen. Je krijgt meer controle over je leven. Als je dat eenmaal doet, zul je leren dat je het leven niet kunt beheersen. Alleen je reactie op wat het leven je brengt heb je onder controle.

Een beter leven

Mensen geven vaak pech en andere mensen de schuld als er iets mis gaat, maar dat is gewoon het leven. Het is als een wiel; er zijn ups en downs in het leven en je kunt er niets aan doen. Het enige wat je kunt doen is bepalen hoe je reageert op de verschillende scenario’s die het leven je voorschotelt. Je zult dat niet kunnen doen tenzij je een beter begrip hebt van jezelf en je spiritualiteit. Als je dat doet zal het leven niet meer zo grimmig zijn als voorheen. Zelfs als je je bevindt in moeilijke tijden zul je overleven. Het komt allemaal neer op mentale conditionering. Hoe beter je je spiritualiteit begrijpt, hoe beter je geest zich zal aanpassen aan de verschillende obstakels van het leven.